On egin!

Menuez gain, inguruko produktuekinosatutako karta zabala dugu.
Adi gosetuentzat egokia ez den orrialdeari!
Egin erreserba bat

Sagardotegiko menua 1

Gozatu horretaz 40,00 €-tan bakarrik

Sagradotegiko menua 2

Gozatu horretaz 34,50 €-tan bakarrik.

Plater Guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Zezina edo bakailao frijitua.
  • Txuleta parrillan (1, 3 pax.).
Postrea eta edaria
  • Postrea (gazta, irisagarra eta intxaurrak) eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
Plater guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Txuleta parillan (1, 3 pax).
Postrea eta edaria
  • Postrea (gazta, irisagarra eta intxaurrak) eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Sagardotegiko menua 1

Gozatu horretaz 40.00 €-tan bakarrik
Plater Guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Zezina edo bakailao frijitua.
  • Txuletoia parrillan (1, 3 pax).
 Postrea eta edaria
  • Postrea (gazta, irisagarra eta intxaurrak) eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Sagradotegiko menua 2

Gozatu horretaz 34,50€-tan bakarrik.

Plater guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Txuleta parrillan (1, 3 pax).
Postrea eta edaria
  • Postrea (gazta, irisagarra eta intxaurrak) eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Neguko Menua

Gozatu horretaz 25 €-tan bakarrik

Udako Menua

Gozatu horretaz 26€-tan bakarrik.


Tolosako babarrunak sakramentu guztiekin
  • Aza, odolkia, txorizoa.
  • Ibarrako piperrak.
  • Txerri-saiheskia.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
Lehenengoa
  • Entsalada mixtoa.
Bigarrena
  • Oilaskoa labean patatekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Neguko Menua

Gozatu horretaz 25 €-tan bakarrik


Tolosako babarrunak sakramentu guztiekin
  • Aza, odolkia, txorizoa.
  • Ibarrako piperrak.
  • Txerri-saiheskia.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Udako Menua

Gozatu horretaz 26€-tan bakarrik.

Lehenengoa
  • Entsalada mixtoa.
Bigarrena
  • Oilaskoa labean patatekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Menu berezia

Gozatu horretaz 29 €-tan bakarrik.

Menú infantíl

Gozatu horretaz 12 €-tan bakarrik.

Lehenak
  • Askotariko frijituak.
  • Entsalada epela.
  • Arrain-zopa.
  • Tortilla (zezina edo onddo).
  • Menestra
Bigarrenak
  • Zezina frijitua.
  • Buztana saltsan.
  • Txipiroiak tintan edo plantxan.
  • Bakailaoa piperrekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
  • Makarroiak tomatearekin eta txorizoarekin.
  • Txahal-xerra edo txerri-solomoa patatekin.
  • Postrea, ogia eta edariak barne

Menu berezia

Gozatu horretaz 29 €-tan bakarrik.

Lehenak
  • Askotariko frijituak.
  • Entsalada tenplatua.
  • Arrain-zopa.
  • Tortilla (zezina edo onddo).
  • Menestra
Bigarrenak
  • Buztana saltsan.
  • Zezina frijitua.
  • Txipiroiak tintan edo plantxan.
  • Bakailaoa piperrekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Menú infantíl

Gozatu horretaz 12 €-tan bakarrik.

  • Makarroiak tomatearekin eta txorizoarekin.
  • Txahal-xerra edo txerri-solomoa patatekin.
  • Postrea, ogia eta edariak barne

Errazioak

Errazioez gain, pintxoak, bokatak eta plater konbinatuak eskaintzen ditugu (hori guztia taberna edo terrazan difrutatzeko).

  • Hegaluzea.
  • Antxoilak.
  • Taula iberikoa.
  • Tigreak.
  • Txibiak.
  • Kroketak.
  • Frijituak.
  • Bakailao frijitua
  • Haragi egosia piperrekin.
  • Txorizo egosia.
  • Haragi egosia txorizoarekin.
  • Buztana saltsan.
  • Mingaina bozatuta.
  • Saltsan biribila.
  • Zezina bozatuta.

Karta

Askotariko prezioak.

Plater autoktonoak eta sasoikoak
  • Arrain fresko zuzena Getariatik parrillan.
  • Inguruko barazkiak.
  • Eusko Label haragia.
  • Ardo karta zabala.

 

Karta

Askotariko prezioak.

Errazioak

Errazioez gain, pintxoak, bokatak eta plater konbinatuak eskaintzen ditugu (hori guztia taberna edo terrazan difrutatzeko).

Plater autoktonoak eta sasoikoak
  • Arrain fresko zuzena Getariatik parrillan.
  • Inguruko barazkiak.
  • Eusko Label haragia.
  • Ardo karta zabala.

 

  • Hegaluzea.
  • Antxoilak.
  • Taula iberikoa.
  • Tigreak.
  • Txibiak.
  • Kroketak.
  • Frijituak.
  • Bakailao frijitua
  • Haragi egosia piperrekin.
  • Txorizo egosia.
  • Haragi egosia txorizoarekin.
  • Buztana saltsan.
  • Mingaina bozatuta.
  • Saltsan biribila.
  • Zezina bozatuta.

Gure plater izarra

Zezina euskal tradizioan

Haragia lehortzeko eta gazitzeko prozesuaren ondorioz, elikagai horren jatorria da elikagaiak kontserbatu behar zirela hozkailurik ere ez zegoenean. Antzinako baserritar, artzain eta abeltzainek erabiltzen zuten teknika bat zen, ardi-, behi-, txahal- eta abar-okelarekin erabiltzen zutena.

Zezina Añotan

Ireki genuenetik, sagardotegiko menuan, bakailao tortilla atera beharrean, zetina tortilla zerbitzatzen dugu. Gure arbasoak omentzeko egiten dugu. Bai Luis eta bai ni baserrikoak gara, eta gure haurtzaroa gogorarazten digun produktua da, gure baserrietan egiten zuten bezala maitasun handiz gogoratzen baitugu.

Aintzatespenak gure zezinari

Bisitatzen gaituztenek beti goraipatzen dute jaki goxo hau, eta tortilla moduan aurkezten dugu, edo baita bozatua ere.

TVEk ere elkarrizketatu ditu, gure plater izarraren sekretua erakusteko “aquí la Tierra” saioan.

¡Zatoz eta gozatu!

Jatun onarekin eta euskal gastronomia tradizionalarekin maiteminduta daudenentzat Añotak derrigorrezko bisita merezi du.

Kookien Politika        Datuen babesa           Lege Oharra